Kategorier: Værktøjer

Video oversætter

Videooversætter online

Gør det tilgængeligt for et globalt publikum ved automatisk at oversætte videoer online. For at se vores understøttede sprog, klik her. Bare upload din video, genererer automatisk undertekster, og oversæt videoer online til ethvert sprog med et enkelt klik. Oversæt dine videoer til engelsk, spansk, fransk, kinesisk, arabisk, russisk, tysk, tyrkisk, koreansk, japansk, vietnamesisk, hindi, indonesisk, thai, portugisisk og mere end 150 sprog. Vores videooversætter er helt online, der kræves ingen softwaredownload.

Med en 98% nøjagtighedsrate er vores automatiseret transskriptionsværktøj giver dig mulighed for nemt at redigere tekstoversættelser. Det vil sige, du kan tilføje oversættelser til videoer som undertekster, eller download den oversatte tekst til din enhed som en TXT-fil. Det er meget hurtigere og billigere end manuelt at indtaste undertekster eller transskribere. Og det er super nemt at lave! Du skal bare uploade videoen og transskribere og oversætte.

Sådan oversætter du videoer

1. Upload video

Tilføj først videofiler ved at klikke på "Tilføj projekt". Vælg din video, eller træk og slip den i boksen.

2. Videooversætter online

For det andet skal du klikke på "Tilføj undertekster" for automatisk at generere undertekster. Vælg derefter originalsproget for den transskriberede video, og vælg det sprog, du vil oversætte.

3.Download video

Tjek dine oversættelser og rediger teksten. Endelig kan undertekstfiler og brændte videofiler downloades.

De mest nøjagtige oversættelser

EasySubs oversættelsesnøjagtighed er så høj som 98%. Frem for alt kan du nemt redigere transskriptioner. Bare klik på teksten og begynd at skrive. Hvis du tilføjer undertekster, vil du kunne se undertekstteksten ændre sig i realtid. Med EasySub sparer du tid og penge – ingen grund til manuelt at oversætte videoer online eller hyre dyre oversættere. Besøg vores prisside for at lære mere om omkostninger.

Download undertekstfiler

Du kan downloade oversættelser som undertekstfiler. Eksporter den som en SRT- eller TXT-fil. Eller du kan "brænde" undertekster ind i din video. Det betyder, at undertekster er permanent hardkodet ind i videoen. Det vil gøre dit indhold tilgængeligt for et globalt publikum. Du kan downloade undertekstfiler på engelsk, arabisk, spansk, hindi, russisk, vietnamesisk, tyrkisk, koreansk, tysk og mere!

Dette er meget nemt at gøre. Uden at forlade undertekstsiden skal du klikke på Indstillinger. Vælg dit foretrukne sprog, vælg et undertekstformat, og klik på knappen "Download". Du kan eksportere undertekster som VTT-, SRT- eller TXT-filer.

admin

Seneste indlæg

Sådan tilføjer du automatiske undertekster via EasySub

Har du brug for at dele videoen på sociale medier? Har din video undertekster?...

2 år siden

Top 5 bedste automatiske undertekstgeneratorer online

Vil du vide, hvad der er de 5 bedste automatiske undertekstgeneratorer? Kom og…

2 år siden

Gratis online video editor

Opret videoer med et enkelt klik. Tilføj undertekster, transskriber lyd og mere

2 år siden

Online gratis automatisk undertekstgenerator

Du skal blot uploade videoer og automatisk få de mest nøjagtige transskriptionsundertekster og understøtte 150+ gratis...

2 år siden

Gratis undertekst downloader

En gratis webapp til at downloade undertekster direkte fra Youtube, VIU, Viki, Vlive osv.

2 år siden

Tilføj undertekster til video

Tilføj undertekster manuelt, transskriber automatisk eller upload undertekstfiler

2 år siden