Sådan tilføjer du undertekster: 1 bedste automatiske undertekstgenerator

Artikler og tutorials for mere kreativitet

Sådan tilføjer du undertekster ved hjælp af automatisk undertekstgenerator
Brug en automatisk undertekstgenerator til at forbedre kvaliteten og effektiviteten af dine undertekster. EasySub, din bedste auto-undertekstgenereringspartner.

Ved brug af automatisk undertekstgenerator online for at hjælpe dig med at tilføje undertekster.
EasySub er en online automatisk undertekstgenerator, der kan hjælpe traditionelle undertekstgrupper med at tilføje undertekster til videoer hurtigere og mere effektivt.

Ved du ikke, hvordan du bruger den automatiske undertekstgenerator? Se! Dette er en trin-for-trin guide.

Først bør du have en gratis konto på easysub.

Efter registrering vil en kontoaktiverings-e-mail blive sendt til din registrerede e-mailadresse. Derefter skal du blot kopiere kontokoden og indsætte den på din login-side.

Dernæst kommer du ind på EasySub-platformen. Klik på upload-ikonet, eller indsæt webadressen på den video, du er klar til at transskribere.

Herefter skal du vælge det originale videosprog for automatisk transskription. Hvis det er nødvendigt, kan du også vælge sproget for underteksterne. Men bare rolig, Easysubs automatiske oversættelsestjeneste er helt gratis.

Når du har afsluttet alle indstillinger, skal du vente et stykke tid. Hvor længe du skal vente afhænger af din videovarighed. Men hvis du ikke ønsker at stirre på den genererede side, kan du cirkle "Venligst e-mail mig, når videoen er færdig".

Når transskriptionen er færdig, kan du læse korrektur og redigere underteksterne. Derudover kan du ændre undertekstvisningens farve, størrelse, baggrund og videostørrelse og baggrund.

Når alt er gjort, er det sidste trin at gemme og eksportere din auto-undertekstede video. Bemærk venligst, at automatiske undertekster understøtter download undertekstfil og transskriptionsvideo download hhv.

Kort sagt er det en effektiv og omkostningsbesparende metode at bruge en automatisk undertekstgenerator til at producere undertekster.

Lær mere om prisen på Easysub. klik venligst her.

Undertekstgenerator online

Samtidig understøtter vi også simple videoredigering og redigering af undertekster. Vi leverer den mest nøjagtige undertekstgenereringstjeneste.

Klik her for flere værktøjer.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på telegram
Del på skype
Del på reddit
Del på whatsapp

Populære læsninger

Tag Cloud

DMCA
BESKYTTET