Sådan tilføjer du automatisk undertekster til TikTok-videoer

Artikler og tutorials for mere kreativitet

Sådan tilføjer du automatisk undertekster til TikTok-videoer
Som vi alle ved, har TikTok taget den sociale medieverden med storm. Mest sandsynligt har du allerede oprettet videoindhold på denne platform. Men har du nogensinde spekuleret på, hvordan man nemt tilføjer undertekster til TikTok-videoer?

Hvorfor automatisk tilføje undertekster til TikTok-videoer

Lige siden TikTok blev øjeblikkets sociale mediefænomen, har unge brugere kæmpet for at skabe alle former for dans, musik og kreativt indhold. Men det meste af indholdet tilføjes ikke automatisk undertekster til TikTok-videoer.

ByteDances rebranding har været en stor succes med mere end 800 millioner brugere på verdensplan, uanset om det er i Kina, USA eller Europa.

Platformens flagskibstrend er klart at afspille "lip-sync"-videoer (folk, der synger synkront med musik eller forudindspillet tale) af rytme og kropssprog.

Der er dog blevet sagt lidt om tilgængeligheden af disse videoer for et bredere publikum end TikTok-regulære.

Her er 5 vigtige grunde til at undertekste dine musikvideoer:

  • 1. Præcise undertekster fanger publikums opmærksomhed og holder dem med at se til slutningen;
  • 2.Seere kan se din video med lyden slukket, så undertekster er meget værdifulde for dem;
  • 3,Gør dit indhold tilgængeligt for døve og hørehæmmede publikummer, der ønsker at bedre forstå musikalske præsentationer;
  • 4.Med effekten af undertekster kan publikum bedre forstå videoens rytme og indhold;
  • 5.Great undertekster giver dig mere trafik og opmærksomhed hurtigt.


Hvis du ønsker at blive en professionel TikTok-skaber, er det tid til at handle! Vi viser dig, hvordan du kommer i gang.

Tilføj automatisk undertekster til TikTok-videoer

Den bedste måde at tilføje højkvalitets undertekster til TikTok-videoer er at bruge EasySub som er den mest avancerede software. Det kan hurtigt og nemt tilføje undertekster til TikTok-videoer (og alt andet indhold på sociale medier). Bare følg nedenstående trin:

1.Upload din video

Efter at have optaget en TikTok-video på din telefon. Du skal logge ind på din eksisterende EasySub-konto (eller oprette en ny konto) og uploade videoen. Du behøver kun at klikke på upload-videogrænsefladen i midten af skærmen for at fuldføre denne handling.

EasySub Workspace

2.Rediger undertekster

Efter upload af videoen vil EasySub automatisk transskribere og tilføje undertekster til din video inden for et par minutter. Efter EasySub har bearbejdet det tunge arbejde, skal du blot tjekke underteksterne. Du kan nemt foretage de ændringer, du ønsker - såsom at justere tekst, tilføje og slette undertekster og ændre timingen af undertekster. Bare følg instruktionerne i editoren for at ændre.

EasySub Workspace

3. Design TikTok-stil til video

Under fanen INDSTILLINGER kan du bruge lidt tid på at se alle funktionerne i EasySub. Vælg fra et bibliotek af foruddesignede undertekststile, tilføj dine egne brugerdefinerede farver og skrifttyper, juster størrelsen på underteksterne, upload logoet og juster videoen, så den passer til TikTok-opløsningsskærmen.

Når du redigerer TikTok-videoer, har du mest brug for at tilføje titlen på videoen og justere placeringen af videotitlen. Samtidig skal du ændre undertekstens baggrundsfarve, skrifttypefarven på underteksten, størrelsen på underteksten og skrifttypen på underteksten osv. Det er også meget vigtigt at tilføje et videovandmærke.

Når du er færdig, er det tid til at eksportere og downloade den nyligt optimerede TikTok-video!

EasySub Workspace

Hvis du er ny til AutoSub, kan du oprette en konto og oprette din første video gratis!

Endelig kan du også prøve dette gratis online YouTube undertekst downloader.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på telegram
Del på skype
Del på reddit
Del på whatsapp

Populære læsninger

Tag Cloud

DMCA
BESKYTTET